0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!

1.  Definiţii şi termeni 

1forall.ro – reprezintă denumirea comercială a Asociaţiei "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" – ramura de economie socială –, organizaţie non-guvernamentală cu sediul social în municipiul Baia Mare, Bulevardul Bucureşti nr. 41, judeţul Maramureş, având cod unic de înregistrare fiscală RO28852142.  

Vânzător – 1forall.ro sau orice partener afiliat.  

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care îşi face un cont în site şi/ sau efectuează o comandă.  

Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obţine acces la CONŢINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de către 1forall.ro (electronic, telefonic etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între 1forall.ro şi acesta, şi care necesită crearea şi utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizică / juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, şi-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secţiunea Termeni şi Condiţii Generale.  

Username / Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator / Client / Cumpărător poate adăuga conţinut pe site. Username-ul este asociat informaţiilor din site ale Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului sub denumirea de "Nume Utilizator".  

Cont – secţiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea comenzii şi care conţine informaţii despre Client / Cumpărător şi istoricul Cumpărătorului în Site (comenzi, facturi fiscale, garanţii, bunuri etc.).  

Favorite – secţiune din cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să îşi creeze Liste.  

Listă – pagina web din Favorite în care Cumpărătorul / Utilizatorul poate adăuga bunuri pe care le considera a fi preferate şi pe care, ulterior, le poate adăuga în coşul de cumpărături ("Coşul meu").

Listele pot fi:
  • Publice: orice Client / Cumpărător / Utilizator poate vizualiza Lista Cumpărătorului / Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe reţelele de socializare (Facebook etc.) sau dacă accesează profilul public al Cumpărătorului / Utilizatorului din site. Listele sunt publice, iar Cumpărătorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricând, direct din contul său, secţiunea Favorite.
  • Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul contului. Cumpărătorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca şi publice oricând, direct din Contul său, secţiunea Favorite.  

Site – domeniul www.1forall.ro şi domeniile / subdomeniile asociate.  

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului, intenţia sa de a achiziţiona Bunuri şi Servicii de pe site.  

Bunuri şi Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmeaza a fi furnizate Cumpărătorului de către Vânzător, ca urmare a Contractului încheiat.  

Campanie – acţiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri şi / sau Servicii, având un stoc limitat şi predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.  

Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.  

Conţinut
  • toate informaţiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
  • conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informaţie comunicată Cumpărătorului prin orice mijloc de către un angajat/ colaborator al Vânzătorului, conform informaţiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informaţii legate de Bunurile şi / sau Serviciile şi / sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • informaţii legate de Bunurile şi / sau Serviciile şi / sau tarifele practicate de către un terţ cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.  

Review – o evaluare scrisă de către deţinătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienţei personale şi capacităţii acestuia de a realiza comentarii calitative şi de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificaţiile menţionate de către producator.  

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacţie a unui Utilizator / Client / Cumpărător vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj cuprins între o stea şi cinci stele. Acest grad de satisfacţie va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator / Client / Cumpărător asupra unui produs sau serviciu.  

Comentariu – apreciere sau observaţie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.  

Întrebare – formula de adresare către Vânzător şi / sau alţi Utilizatori / Clienţi / Cumpărători cu scopul de a obţine informaţii despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.  

Răspuns – informaţie scrisă care este transmisă Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului care a adresat o Întrebare în site, în pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicaţie oferită de un Utilizator / Client / Cumpărător unui alt Utilizator / Client / Cumpărător în cadrul unei discuţii.  

Document – prezentele Termene şi Condiţii.  

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poştă electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor şi Serviciilor şi / sau a promoţiilor desfăşurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informaţiile conţinute de acesta.  

Tranzacţie – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vanzarea unui Bun şi / sau Serviciu de către 1forall.ro, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.  

Taxa de timbru verde – valoarea exprimată în lei, plătită de către Vânzător către societatea autorizată cu preluarea operaţiunilor de colectare, transport şi valorificare / reciclare a deşeurilor echipamentelor electrice şi electronice, astfel cum este prevazut de legislaţia în vigoare.

Specificaţii – toate specificaţiile şi / sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în descrierea acestora.

2. Documente contractuale 

2.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.  

2.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii, are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.  

2.3. Pentru motive justificate, Vânzatorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor şi / sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri şi / sau Servicii din Comandă, va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii, şi va returna suma achitată, în cazul plăţii în avans.  

2.4. Contractul se consideră încheiat între Vânzător şi Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poştei electronice şi / sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

2.5. Pentru Comenzile ce urmează a fi livrate la punctele de livrare 1forall.ro, preturile şi rezervările Bunurilor şi / sau Serviciilor sunt valabile maxim 10 zile de la înregistrarea Comenzii de către Cumpărător.  

2.6. Documentul şi informatiile puse la dispoziţie de către Vânzător pe site vor sta la baza Contractului.  

3.  Politica de vânzare online  

3.1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Client / Cumpărător. Pentru motive justificate, 1forall.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Clientului / Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi şi / sau la unele din modalităţile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activităţii Clientului / Cumpărătorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel 1forall.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul / Cumpărătorul se poate adresa 1forall.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenţionate.  

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacţiunea directă cu acesta sau prin adresa / adresele menţionată/e la secţiunea "Contact" din site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.  

3.3. În cazul unui volum de trafic neobişnuit de mare provenit din partea unei reţele de internet, 1forall.ro îşi rezervă dreptul de a cere Clienţilor / Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informaţiei din cadrul Site-ului.  

3.4. 1forall.ro poate publica pe site informaţii despre Bunuri şi / sau Servicii şi / sau promoţii practicate de către acesta sau de către oricare alt terţ cu care 1forall.ro are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp şi in limita stocului disponibil.  

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor şi / sau Serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în LEI (RON) şi includ T.V.A. (Taxa pe Valoare Adăugată).  

3.6. În condiţiile prevăzute de lege, preţul Bunurilor electronice afişat pe site, include Taxa de timbru verde. În cazul în care Clientul / Cumpărătorul solicită detalii cu privire la suma exactă adăugată la preţul Bunului, acesta va contacta 1forall.ro.  

3.7. În cazul plăţilor online, Vânzătorul nu este / nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai Cumpărătorul.  

3.8. Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor şi/ sau a Serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.  

3.9. După 14 (paisprezece) zile de la achiziţionarea unui Bun sau Serviciu, Cumpărătorului i se va solicita înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziţionat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de e-mail înscrisă de Cumpărător în cont. În acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori / Clienţi / Cumpărători de pe site şi se implică activ în dezvoltarea de noi servicii şi în detalierea cât mai completă a caracteristicilor Bunurilor.
 

4. Cesionarea şi subcontractarea  

Vânzatorul poate cesiona şi / sau subcontracta o terţă parte pentru Servicii ce ţin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil faţă de Cumpărător pentru toate obligaţiile contractuale.
 

5. Dreptul de proprietate intelectuală şi industrială

5.1. Conţinutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text şi / sau conţinut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a 1forall.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi / sau publicare).  

5.2. Clientului / Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea şi / sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de 1forall.ro, includerea oricărui conţinut în afara site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al 1forall.ro asupra conţinutului, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, decât cu acordul scris expres al 1forall.ro.  

5.3. Orice conţinut la care Clientul / Cumpărătorul are şi / sau obţine acces prin orice mijloc, se află sub incidenţa Documentului, în cazul în care conţinutul nu este însoţit de un acord de utilizare specific şi valid încheiat între 1forall.ro si acesta, şi fără nicio garantie implicit sau expres formulată din partea 1forall.ro cu referire la acel Conţinut.  

5.4. Clientul / Cumpărătorul poate copia, transfera şi / sau utiliza conţinut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.  

5.5. În cazul în care 1forall.ro conferă Clientului/ Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conţinut, la care Clientul / Cumpărătorul are sau obţine acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conţinuturi definite în acord, numai pe perioada existenţei acestuia sau acestor conţinuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condiţiilor definite, în cazul în care acestea există şi nu reprezintă un angajament contractual din partea 1forall.ro pentru respectivul Client/ Cumpărător sau oricare alt terţ care are/ obţine acces la acest conţinut transferat, prin orice mijloc şi care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conţinut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.  

5.6. Niciun Conţinut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare şi / sau vizualizare, nu constituie o obligaţie contractuală din partea 1forall.ro şi / sau al angajatului/ prepusului 1 forall.ro care a mijlocit transferul de conţinut, în cazul în care aceasta există, faţă de respectivul conţinut.  

5.7. Este interzisă orice utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insoţeşte, în cazul în care acesta există.  

6. Comanda  

COMANDA MINIMĂ --- 40 lei (fără TVA)

6.1. Clientul / Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe site, prin adăugarea Bunurilor şi / sau Serviciilor dorite în Coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un Bun şi / sau un Serviciu este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun / Serviciu în Coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului / Serviciului.  

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Comenzii.  

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situaţie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.  

6.4. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nici o obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;

6.4.2. invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de 1forall.ro, în cazul plăţii online;

6.4.3. datele furnizate de către Client / Cumpărător pe site sunt incomplete şi/ sau incorecte.  

6.5. În cazul în care Clientul / Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, trebuie să returneze şi eventualele cadouri care au însoţit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de catre Cumpărator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

6.5.2. pentru Comenzile achitate cu OP / ramburs / Card bancar -> prin virament bancar;  

6.6. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuşi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).  

6.7. În cazul în care un Bun şi / sau Serviciu comandat de către Cumpărător nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urma va informa Clientul/ Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului şi / sau Serviciului, în termen de maxim 7 (şapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intentia de reziliere a Contractului.  

7. Bunuri / Servicii pentru care nu se asigură dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpăratorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;

7.1.2. furnizarea de Bunuri şi/ sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.3. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

7.1.4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.5. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumpărător;

7.1.6. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 

8. Confidenţialitate

8.1. Informaţiile de orice natură furnizate Vânzătorului de către Cumpărător / Client, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului.  

8.2. Nicio declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de Cumpărător / Client cu privire la Comandă / Contract fără consimţământul prealabil scris al Vânzătorului.

8.3. Prin transmiterea de informaţii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiţi Vânzătorului acces nerestrictionat şi irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afişa, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informaţii. Sunteţi, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-aţi trimis prin intermediul site-ului. 1forall.ro nu va constitui subiect de obligaţii referitoare la confidenţialitatea informaţiilor trimise, daca legislaţia în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.  

8.4. Prin înscrierea în baza de date a 1forall.ro, Clientul / Cumpărătorul îşi oferă consimţământul expres, în limitele legislaţiei în vigoare, de a fi contactat de către terţi, parteneri ai 1forall.ro: furnizori de servicii de marketing, alţi furnizori de servicii; agenţii de stat, guvernamentale, atunci cand legislaţia specifică prevede acest lucru; alte companii cu care 1forall.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor şi / sau a Serviciilor etc.  

9. Publicitate

9.1. În momentul în care Clientul îşi creează un cont pe site, are posibilitatea să îşi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Opţiunea cu privire la acordul emis de către Client, poate fi modificată în orice moment, prin contactarea 1forall.ro în acest sens.  

9.2. Renunţarea la primirea Newslettere-lor de către Client sau Cumpărător se poate face în orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricăror Newslettere.

9.3. Renunţarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunţarea la acceptul dat pentru prezentul Document.  

10. Facturare - Plată

10.1. Preţurile Bunurilor şi Serviciilor afişate în cadrul site-ului www.1forall.ro includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.  

10.2. Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărator o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.  

10.3. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conţine Bunuri şi / sau Servicii vândute de 1forall.ro precum şi pentru orice alte plăţi aferente Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin poşta electronică, la adresa de e-mail menţionată de Cumpărător în Contul său.  

10.4. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său şi de a accesa informaţiile şi documentele aferente fiecărei Comenzi existente în Cont.  

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deţine o evidenţă a facturilor emise de 1forall.ro, putându-le salva şi arhivă la rândul său în orice moment şi în orice modalitate pe care o doreşte.  

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul îşi exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adaugarea acestora de catre 1forall.ro în Contul său prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail menţionată în Contul său.  

11.  Livrarea bunurilor

11.1. Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător sau în punctele de desfacere, conform opţiunii Clientului.  

11.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.  

11.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor şi Serviciilor numai pe teritoriul României.
   

12. Transferul proprietăţii bunurilor  

12.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicată în Comandă (înţelegând prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).
 

13. Răspundere

13.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea acestora.

13.2. Prin crearea şi utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul îşi asumă răspunderea pentru menţinerea confidenţialităţii datelor de Cont (username şi parolă) şi pentru gestionarea accesării Contului, şi, în măsura permisă de legislaţia în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.  

13.3. Prin crearea Contului şi / sau utilizarea Conţinutului şi / sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul acceptă în mod expres şi fără echivoc Termenii şi conditiile site-ului în ultima versiune actualizată, care este comunicată în cadrul site-ului, existentă la data creării Contului şi / sau utilizării conţinutului şi / sau la data plasării Comenzii.  

13.4. Ulterior creării Contului, utilizarea Conţinutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor şi Condiţiilor site-ului şi / sau a versiunilor actualizate ale Termenilor şi Condiţiilor site-ului.

13.5. Termenii şi Conditiile site-ului pot fi modificaţi oricând de către 1forall.ro, aceştia fiind opozabili Clienţilor / Utilizatorilor / Cumpărătorilor de la data afişării în site. Acceptarea Termenilor şi Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site şi / sau prin trimiterea Comenzii şi / sau prin efectuarea unei plăţi online.  

14. Înscrierea de review-uri, comentarii, întrebări şi răspunsuri  

14.1. Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebări şi Răspunsuri se poate face de către Utilizatori / Clienţi / Cumpărători, în secţiuniunea "Review-uri". Informaţiile înscrise pot fi atât pozitive, cât şi negative, şi se vor referi la caracteristicile şi modul de folosire al unui produs sau serviciu.

14.2. În momentul înregistrării unor anumite Review-uri / Comentarii / Întrebări / Răspunsuri pe site, Utilizatorii / Clienţii / Cumpărătorii acordă Vânzătorului o licenţă neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial şi dau dreptul Vânzătorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui şi de a afişa acest conţinut.  

14.3 Fiecare Utilizator / Client / Cumpărător, în momentul înscrierii unor Review-uri / Comentarii, se angajează sa respecte următoarele reguli:
  • să facă referiri doar la caracteristici şi/ sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitând informaţii legate de aspecte ce se pot schimba (preţ sau oferte promoţionale) sau informaţii care ţin de modul desfăşurării Comenzii;
  • să foloseasca doar limba română; sunt permise şi cuvintele sau expresiile care, deşi nu sunt considerate româneşti, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, memory stick, powebank, cap, ringspun etc.);
  • să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator / Client / Cumpărător;
  • să se asigure de încadrarea corectă a conţinutului introdus pe site astfel: orice Review va fi înscris în secţiunea "Review-uri";
  • să se asigure că informaţiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînşelătoare şi în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor păţti, drepturile de autor, de marcă comercială, de licentţă sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  • să nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispoziţie de către Vânzător sau să înscrie Review-uri / Comentarii / Întrebări / Răspunsuri care să conţină materiale de natura publicitară;
  • să nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vânzătorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale Vânzătorului înscrise pe site.  

14.4. Pe lângă o evaluare realistă critică, în momentul înscrierii unui Review,  Utilizatorul / Clientul / Cumpărătorul va adăuga şi un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, împreuna cu Rating-urile corespunzătoare lor, vor influenţa Rating-ul general al produsului sau serviciului, număr care apare între paranteze lângă titlul acestora. Astfel, un Review însoţit de un Rating mare duce la o creştere a Rating-ului general, iar un Review însoţit de un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.   

14.5. Când un Review / Comentariu este semnalat de către un Utilizator / Client / Cumpărător ca având un conţinut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conţinut este examinat cu atenţie de către Vânzător pentru a determina dacă încalcă Termenii şi Condiţiile site-ului.  

14.6. În cazul în care  Vânzătorul constată încălcarea Termenelor şi Condiţiilor în mod repetat, acesta îşi rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului de a înscrie Review-uri.  

14.7. Pentru sesizări sau reclamaţii legate de Bunul şi/ sau Serviciul achiziţionat, Cumpărătorii au la dispoziţie formularul de contact cadrul site-ului. Termenul maxim de solutionare a reclamaţiilor sau sesizărilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.  

15. Politica de utilizare a cookie-urilor

15.1. Politica de utilizare Cookie-uri Această politică se referă la cookie-urile şi paginile web operate de 1forall.ro.

15.2. Ce sunt Cookie-urile? Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet "pasiv" (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard driverul utilizatorului).

15.3. La ce sunt folosite Cookie-urile? Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile 1forall.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferinţele în materie de confidenţialitate online, coşul de cumpărături sau publicitate relevanţă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permiţându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

15.4. Ce Cookie-uri folosim? Folosim două tipuri de Cookie-uri: per sesiune şi fixe. Cele din urmă sunt fişiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicaţiei (browser-ului web). Fişierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii Cookie-ului sau până sunt şterse manual de utilizator.

15.5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de: Cookie-uri de performanţă a site-ului, Cookie-uri de analiză a vizitatorilor, Cookie-uri de înregistrare, Cookie-uri pentru publicitate, Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

15.6. Conţin Cookie-urile date personale? Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcţionalităţi pentru utilizator. Datele sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

15.7. Stergerea Cookie-urilor În general, o aplicaţie folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în aşa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată cand Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informaţii detaliate despre posibilităţile şi modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicaţiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcţionalităţi ale paginii web.

15.8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

15.8.1. Cookie-urile reprezintă punctul central al funcţionării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experienţe de navigare prietenoase şi adaptată preferinţelor şi intereselor fiecărui utilizator.
  • refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit;
  • refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veti mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

15.8.2. Exemple de întrebuinţări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
  • conţinut şi servicii adaptate preferinţelor utilizatorului – categorii de produse şi servicii;
  • oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reţinerea parolelor;
  • reţinerea filtrelor de protecţie a copiilor privind conţinutul pe Internet (opţiuni family mode, funcţii de safe search);
  • limitarea frecvenţei de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afişări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
  • furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator;
  • măsurarea, optimizarea şi caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conţinut este vizualizat şi modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc); website-urile derulează aceste analize ale utilizării lor, pentru a îmbunătăţi site-urile în beneficiul userilor.

15.9. Securitate şi probleme legate de confidenţialitate

15.9.1 Cookie-urile NU sunt viruşi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăţi de cod, aşa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecinţă, nu se pot duplica sau replica pe alte reţele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcţii, nu pot fi considerate viruşi.

15.9.2 Cookie-urile pot fi totuşi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informaţii despre preferinţele şi istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site, cât şi pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conştiente de acest fapt şi în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi şterse în cadrul procedurilor de ştergere/ scanare anti-virus/ anti-spyware.

15.9.3 Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate, sau se poate seta browser-ul să accepte cookie-uri de la un site anume. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în "opţiuni" sau în meniul de "preferinţe" al browserului. Pentru a înţelege aceste setări, următoarele link-uri pot fi folositoare, altfel puteţi folosi opţiunea "ajutor" a browser-ului pentru mai multe detalii. Pentru setările cookie-urilor generate de terţi, puteţi consulta site-ul: www.youronlinechoices.com/ro

16. Forţa majoră  

16.1. Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen şi / sau în mod corespunzător, total sau parţial este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.  

16.2. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a Contractului, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.  

17. Legea aplicabilă – Jurisdicţia

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între 1forall.ro şi Clienţi / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de la sediul vânzatorului.
SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.