0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!
Returnarea produselor achiziţionate de pe site-ul www.1forall.ro, se poate efectua fără a invoca un motiv şi fără a suferi daune materiale, conform art. 9 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
Excepţie de la returnarea produselor achiziţionate de pe site-ul www.1forall.ro, conform art. 16 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii:
  1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
  2. furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Returnarea de către client a pachetului / produsului cu comanda înregistrată pe site-ul www.1forall.ro se poate realiza în maxim 14 zile de la primirea pachetului.

Cumpărătorul va putea solicita schimbarea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. În cazul solicitării unui produs care este mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ. În cazul solicitării unui produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu va fi returnată.

În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de către Cumpărător.

Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Cumpărătorul a returnat produsul cumpărat iniţial. Renunţarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în urma constatării de către Vânzător a defectelor / imperfecţiunilor sau diverselor altor neconformităţi în cel mult 30 de zile de la retur şi în următoarele condiţii:
  • starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost purtate sau să nu prezinte urme de uzură sau consum;
  • produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente şi intacte, în starea în care au fost expediate de către Vânzător (ex: etichetele să nu fie rupte sau tăiate).

În caz contrar, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate. Cumpărătorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunţarea la cumparare în mod repetat va fi considerată abuz, iar Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.
SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.