0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!
(Modul în care persoanele vizate sunt informate asupra drepturilor lor)

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienţilor (cumpărătorilor) privind situaţia contului lor deschis pe platforma magazinului online, informarea utilizatorilor / clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont şi / sau de comandă declaraţi că acceptaţi necondiţionat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a Asociaţiei "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" şi a platformei magazinului online, şi vă dati acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial şi / sau temporar de către Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest", afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea şi / sau derularea de către Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest", afiliaţii şi colaboratorii acestora de activităţi cum ar fi, dar fără a se limita la, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului. De asemenea, vă daţi acordul expres şi neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" atât afiliaţilor săi, precum si altei/ altor entităţi din ţară.  

Prin citirea Politicii de confidenţialitate aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveti dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţială a acestora.  

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Str. Principală, nr. 2A, Dumbrăviţa, Maramureş, vă puteţi exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
  • o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • să interveniţi asupra datelor transmise;
  • să vă opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară;
  • să solicitaţi ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege.  

Astfel, Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" poate notifica utilizatorii / clienţii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou (vouchere) sau alte mesaje speciale.  

Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă" nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator / client care a furnizat explicit adresa sa de email pe platforma magazinului online poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date. Informaţiile pe care ni le furnizaţi vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina încălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.  

De asemenea, Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare.

Informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Poliţie, Instanţe judecătoreşti şi alte organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale, şi ca urmare a unor cereri expres formulate.
SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.