0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!
Pentru efectuarea unei comenzi, nu este necesară înregistrarea unui cont de utilizator. După depunerea comenzii pe site-ul www.1forall.ro, fiecare client va fi informat via e-mail şi / sau telefonic. Până la livrarea efectivă a comenzii, clientul va fi contactat telefonic în legătură cu confirmarea comenzii, în funcţie de fiecare comandă efectuată în parte.
În acest moment, pe www.1forall.ro sunt disponibile următoarele modalităţi de plată:

A. Plata ramburs la livrarea produselor

Această modalitate de plată este cea mai întâlnită şi presupune că cel care face comanda a luat la cunoştinţă termenul de livrare al produselor.

B. Plata prin bancă

Plata prin bancă se face în avans. Fie faci plata prin depunere la ghişeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar. Informaţiile necesare unei plăţi prin bancă îţi vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei optiuni.

Plata în avans pentru produsele personalizate, percepem un avans de 100%, după cum urmează: 50% la confirmarea comenzii, iar diferenţa de 50% se plăteşte în urma acceptării şi aprobării machetei, înainte procesării comenzii în lucru. la data livrării.
SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.