0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!

Condiţii generale de acordare a garanţiei:

Asociaţiei "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" – ramura de economie socială –, (denumită în cele ce urmează 1forall.ro), în calitate de vânzător al produselor, asigură garanţia produselor achiziționate de dumneavoastră.
Vă rugăm să luați la cunoștință dispozițiile prezentului Certificat de Garanție și să păstrați factura de achiziție, pentru eventuale reclamații privind lipsa de conformitate a produsului.

Pentru orice reclamație, vă rugăm să ne trimiteți o sesizare în scris.

Informațiile și pictogramele privind compoziția și instrucțiunile de curățare și întreținere a produselor, se găsesc fie pe eticheta interioară a produselor, fie pe eticheta din carton atașată acestora, fie în descrierea produselor din pagina dedicată, pe www.1foral.ro. Acestea sunt specifice fiecărui tip de produs. Vă rugăm să consultați semnificația pictogramelor, pentru a identifica modalitățile de întreținere / curățare specifice fiecărui tip de produs.

În condiții normale de utilizare, produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricație pe o perioada egală cu durata medie de utilizare.

Pentru acordarea garanției vă rugăm să consultați si să respectați instrucțiunile de curățare și întreținere specific fiecărui produs. Garanția devine inaplicabilă și 1forall.ro nu poate fi făcută răspunzătoare de niciun fel de defect ce poate apărea datorită: procesului de curățare / spălare / întreținere care nu respectă instrucțiunile specifice fiecărui produs, indicate conform celor de mai sus; depozitării sau utilizării produselor în condiții de umiditate; decolorării ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de căldură;deteriorării; reparării sau modificării făcute de persoane neautorizate; uzurii normale a produsului; utilizării în condiții improprii, incorecte, de către consumator, altele decât cele pentru care produsul a fost proiectat.

Garanția comercială:

1forall.ro acordă consumatorului o garanție comercială independentă și suplimentară față de garanția acordată de lege. Garanția comercială nu acoperă lipsa de conformitate a produsului, neimputabilă consumatorului,existentă la momentul când au fost livrate produsele, pentru care se acordă garanția legală în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor, O.U.G Nr. 34/2014 și garanțiile asociate acestora. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garanția comercială adițională oferită prin prezentul Certificat de garanție.

1forall.ro asigură pentru produsele vândute din categoria îmbrăcăminte o garanție comercială de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la data cumpărării produselor, pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. În cazul neconformității produsului, consumatorul are dreptul de a solicita 1forll.ro repararea produsului,înlocuirea acestuia sau, după caz, restituirea contravalorii aferente produsului. În cazul unei reclamații, 1forall.ro poate repara produsul, înlocui cu unul identic sau, dacă acesta nu este disponibil în stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea plății sau restituirii unei diferențe de preț.

Dacă 1forall.ro constată că produsul nu poate fi reparat, va proceda la înlocuirea acestuia. În cazul în care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu dorește înlocuirea produsului defect cu un alt produs, 1forall.ro va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamației scrise și a produsului în cauză.

Orice măsură reparatorie nu poate depăși 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoștința 1forall.ro lipsa de conformitate a produsului. Deteriorările produselor, cum ar fi, de exemplu: zgârieturile, petele, rupturile care nu au fost aduse la cunoștința 1forall.ro în momentul recepționării produsului de către consumator, în vederea acordării garanției, nu sunt acoperite de garanție. Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de întreținere și curățare, precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garanției.

Atenție! Nu tăiați eticheta interioară a produselor!

Lipsa etichetei interioare duce automat la pierderea garanției.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru articolele de îmbrăcăminte: Produsul se spală sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară. În vederea spălării produsului se vor utiliza numai detergenți care respectă normele de calitate impuse de legislația UE privind siguranța utilizării acestor produse. Nu folosiți pentru spălarea sau curățarea articolelor produse de curățat industriale, acestea putând deteriora ireversibil calitatea materialului. Vă rugăm să respectați recomandările referitoare la temperatura de pe etichetă. Nu uscați produsul prin xpunerea la surse directe de căldură (radiatoare electrice, aragazuri, etc). Uscarea se va face întotdeauna la temperatura camerei. Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice de natură să producă deteriorarea acestuia. În cazul în care apelați la servicii specializate de curățătorie și / sau spălătorie pentru întreținerea produsului, 1forall.ro nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de defectele care pot apărea în urma procesului de curățare și / sau spălare.

PICTOGRAMELE CU INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ARTICOLE DE ÎMBRĂCĂMINTE


simboluri textile

Furnizor,

Client,
SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.