0362.800.401

L-V: 8.00-16.00

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *

Creaza un cont

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Nume utilizator *
Parola *
Verifica parola *
Email *
Verifica email *
Cosul tau de cumparaturi este gol!
Asociatia "Centrul de Inovare si Dezvoltare Durabila Nord-Vest" se vrea a fi un "altfel de ONG", un ONG care doreste sa schimbe mentalitati, sa creeze noi abordari a tematicilor socio-economice actuale si sa promoveze succesul in viata prin resortul la gandirea inovativa, "outside the box".
Asociatia sustine si sprijina dezvoltarea locala / regionala si a societatii in ansamblu prin economie sociala. Scopul principal al economiei sociale consta in imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati pentru persoanele din categorii vulnerabile.

In luna mai 2015 am infiintat o structura de economie sociala din necesitatea universala de a gasi solutii noi, inovatoare, unor probleme sociale si economice ale comunitatii locale, care sunt ignorate sau insuficient acoperite de sectorul public sau privat.

Impactul asupra societatii este acela de a genera efecte pozitive pe termen lung atat pentru dezvoltarea si integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii, cat si in ceea ce priveste imbunatatirea nivelului de trai, reducerea ratei de saracie si integrarea durabila, sustenabila in societate.

Structura de economie sociala functioneaza in cadrul unui atelier avand ca obiect de activitate personalizare produse publicitare in Baia Mare. Atelierul este dotat cu echipamente pentru broderie, sublimare, gravare laser, serigrafie, transfer termic, decupare autocolant, tampografie, print indoor.

Filmul de prezentare a atelierului nostru.

atelierPrin infiintarea structurii de economie sociala s-au creat 8 noi locuri de munca, din care 6 destinate categoriilor vulnerabile care au fost integrate, au devenit persoane active din punct de vedere profesional si economic. Reteaua de interactiune sociala prezenta la locul de munca a generat un efect pozitiv, benefic, prin cresterea sentimentului de apartenenta sociala la un grup, cresterea increderii si a stimei de sine, generarea sentimentului de utilitate sociala.

Produsele si serviciile realizate in cadrul atelierului nostru sunt: materiale promotionale si produse personalizate, dintre care amintim: cani, pixuri, rucsaci, memorii USB, tricouri, umbrele, prosoape, cosulete rustice, camasi, tricouri, sepci, produse de artizanat.

Am inteles rolul deosebit al tehnologiei in secolul XXI si al comertului online, iar pentru a exploata acest potential am abordat metode inovative pentru derularea activitatii prin realizarea magazinului online 1forall.ro.

logo animat 1forall promoveaza produse si servicii realizate in atelierul nostru, ajutand la derularea activitatii noastre.

Orice profit generat de economia sociala este exclusiv reinvestit in intreprinderea sociala sau utilizat pentru a sustine financiar programul social al organizatiei.

De ce sa alegi produsele noastre personalizate pentru afacerea ta?

Fii UNIC, alege UNICATUL!

Noi iti personalizam afacerea si iti coloram viata, TU sprijini economia sociala!

SATISFACTIE GARANTATA
PLATA RAMBURS
LIVRARE IREPROSABILA
PROCESARE SIGURA 100%

Acest site foloseşte cookies. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.